Scotland

View listings

Realigro.hu az első világszerte működő ingatlan-keresőmotor, mellyel eladó lakóingatlan hirdetéseket kereshet a következő országban: Scotland

Ingatlan eladó Skóciában

A skót ingatlantulajdonú piacot egy olyan brit gazdaság segíti, amely valamivel jobbat vár a vártnál és nagyon alacsony kamatokkal.

Edinburghban a lakáspiac nagyon erős. A Glasgow ingatlantulajdonban lévő piac kétségtelenül javult, mivel Edinburgh hatásai kifelé hullottak.

A Skóciában eladott ingatlanok nagyon furcsaak és bizarrak: néhány ingatlanügynök sikeresen eladta egy Little Ross-ot, nagyon alacsony árú házat, és a Chesterhill kastély háromszor nagyobb árat fizetett.

A Glasgow-i piac nagyon dinamikus, és a leltárhiány fokozatosan növeli az árakat, több ajánlatot kínálva Glasgow legnépszerűbb területein, köztük a West Endet és a gazdag külvárosokat, mint a Giffnock, a Bearsden és a Newton Mearns.

2017 végén az átlagos eladási ár mintegy 125 ezer font volt, amely 4,8% -os növekedést jelent a 2016-os évhez képest.

A legtöbb külföldi vásárló, akik Skóciában értékesítenek ingatlanokat, natív skótok és haza akarnak térni az Egyesült Államokban, Európában vagy a Közel-Keleten való munkavégzés után. Egyéb külföldi vásárlók közé tartoznak az amerikaiak és az európaiak is.

Az európai vásárlók, különösen a skandináv országokból származó sportolók vonzódnak Skóciában, mert ez az ország több ezer hektárnyi vadászatot, vadászatot és halászatot kínál.

Térkép, árak alakulása és statisztikák

Kapcsolódó ingatlanok

Cod. 26683

Eladás Egyéb (kereskedelmi ingatlan), Scotland, Glasgow, Glasgow, airport

7,176,568.48HUF
Eladás
Egyéb (kereskedelmi ingatlan)

13 m²
HOMESFORYOU jelent meg a parkoló közvetlen közelében egy nagyobb repülőtér, és az autóiparban. HARMADIK FÉL ÉRTÉKESÍTÉSI TOP CAR PARK 3. Egy viszonyl...
Cod. 18384

Eladás Egyéb (lakóingatlan), Scotland, Dundee, Tayside, 8 Castle Street

44,853,553.00HUF
Eladás
Egyéb (lakóingatlan)

68 m²
Ez egy kívánatos nemrég felújított, 2 szoba + Lounge lakás szívében, a City Centre Dundee, teljesen berendezett és gáz központi Fűtött, ideális befekt...
Cod. 13263

Eladás Építési telek, Scotland, Aberdeenshire, Aberdeen, Aberdeen

194,058,000.00HUF
Eladás
Építési telek

2700 m²
Eladott napenergia
Térkép, árak alakulása és statisztikák
  1. Preferenciák

    A Realigro oldalának jobb használhatósága érdekében állítsd be nyelved, pénznemed, mértékegységed!

    Beállítom most Ne mutassa újra
BB